Covid19

Szanowni Goście!

Czas epidemii Covid-19 jest okresem trudnym dla nas wszystkich. Dla Waszego i naszego bezpieczeństwa wdrożyliśmy wszystkie wytyczne dla funkcjonowania gastronomii w trakcie epidemii SARS – COV – 2 W Polsce:

– utrzymujemy dyscyplinę 2 metrowej odległości między stolikami;

– udostępniamy dozowniki z płynem do dezynfekcji rąk na obszarze sali oraz przy wejściach;

– czasowo wyłączyliśmy suszarkę nadmuchową w toalecie;

– opracowaliśmy plan sali na czas epidemii z oznaczeniem stolików wyłączonych;

– stosujemy się do zasady mówiącej o tym, że przy jednym stoliku może przebywać rodzina lub osoby pozostające we wspólnym gospodarstwie domowym;

– każdorazowo dezynfekujemy stolik i zmieniamy obrusy;

– nasi kelnerzy zasłaniają usta i nosy;

– zapewniamy stałe wietrzenie sali;

– powierzchnie wspólne dezynfekujemy średnio, co 15 minut;

– każdorazowo dezynfekujemy tace;

– w przypadku zamówień na wynos, zamówienia wydajemy na ladzie, w torbach jednorazowego użytku;

– udostępniamy płatność kartą i Blikiem;

– ze względów bezpieczeństwa, kelnerzy doprowadzają Gości do stolika.

Od 23.10.2020 r. stacjonarna działalność gastronomii została zawieszona do odwołania. W związku z tym możecie korzystać z naszych usług w opcji na wynos – z dowozem bądź odbiorem osobistym. Mamy nadzieję jak najszybciej wrócić do normalnego funkcjonowania.