Szanowni Goście!
Czas epidemii Covid-19 jest okresem trudnym dla nas wszystkich. Dla Waszego i naszego bezpieczeństwa wdrożyliśmy wszystkie wytyczne dla funkcjonowania gastronomii w trakcie epidemii SARS – COV – 2 W Polsce:
– utrzymujemy dyscyplinę 2 metrowej odległości między stolikami;
– udostępniamy dozowniki z płynem do dezynfekcji rąk na obszarze sali oraz przy wejściach;
– czasowo wyłączyliśmy suszarkę nadmuchową w toalecie;
– opracowaliśmy plan sali na czas epidemii z oznaczeniem stolików wyłączonych;
– stosujemy się do zasady mówiącej o tym, że przy jednym stoliku może przebywać rodzina lub osoby pozostające we wspólnym gospodarstwie domowym;
– każdorazowo dezynfekujemy stolik i zmieniamy obrusy;
– nasi kelnerzy zasłaniają usta i nosy;
– zapewniamy stałe wietrzenie sali;
– powierzchnie wspólne dezynfekujemy średnio, co 15 minut;
– każdorazowo dezynfekujemy tace;
– w przypadku zamówień na wynos, zamówienia wydajemy na ladzie, w torbach jednorazowego użytku;
– udostępniamy płatność kartą i Blikiem;
– ze względów bezpieczeństwa, kelnerzy doprowadzają Gości do stolika.
Od 23.10.2020 r. stacjonarna działalność gastronomii została zawieszona do odwołania. W związku z tym możecie korzystać z naszych usług w opcji na wynos – z dowozem bądź odbiorem osobistym. Mamy nadzieję jak najszybciej wrócić do normalnego funkcjonowania.